Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід «телефонним» шахраям

19 грудня 2017, 09:00

       16 грудня 2017 року до Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду Київської області надійшли клопотання слідчих Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП в Київській області, погоджені прокурором Переяслав-Хмельницького відділу Бориспільської місцевої прокуратури юристом 2 класу С.С. Яворським, про обрання запобіжних заходів у вигляді домашнього арешту двом особам, які за попередньою змовою, маючи спільний злочинний умисел на заволодіння коштами шляхом обману, зателефонували мешканцю м. Переяслав-Хмельницького Київської області, представившись працівниками слідчого відділу та повідомили останнього, що його син автомобілем збив неповнолітню дівчину, яка в даний час перебуває в реанімації. Для вирішення даного питання необхідні кошти в сумі 15 000 доларів США, однак злочинні дії не закінчили з причин, що не залежали від їх волі.

       За даним фактом слідчими СВ Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП в Київській області розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15, ч.2 ст.190 КК України.

       Клопотання слідчих Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП в Київській області про обрання запобіжних заходів у вигляді домашнього арешту – задоволені.

       Ухвалою слідчого судді Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду Київської області від 16 грудня 2017 року відносно даних осіб застосовано запобіжних захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, повідомляє прес-служба суду. 

 

Прес-центр судової влади України