Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Мелітопольський міськрайонний суд Запорізької області роз’яснив мотиви прийняття ухвали про забезпечення позову за позовом Дунаєва О.В. до ТОВ «Біол», яка спричинила акції протесту

18 грудня 2017, 12:27

 

18.12.2017 року під будівлею Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області  відбувся мітінг працівників Товариства з обмеженою відповідальністю “Біол”. З приводу цього вважаємо повідомити наступне.

13.12.2017 року в  провадження судді Іваненко О.В. надійшов позов Дунаєва О.В. до ТОВ “Біол” про стягнення грошової суми. Разом із позовною заявою позивач також звернувся до суду із клопотанням про забезпечення позову, мотивуючи його тим, що позов носить майновий характер, розмір вимог достатньо великий, отже є вірогідність того, що в  разі задоволення  позовних вимог відповідач не зможе в  повному обсязі відшкодувати суму боргу.

Відповідно до  ст.ст. 151-154 ЦПК України в  межах передбачених законодавством процесуальних строків, з урахуванням розміру позовних вимог та вірогідних ризиків суддею Іваненко О.В. було прийняте рішення про задоволення даного клопотання. Водночас судом у  відповідній ухвалі суду було роз’яснення сторонам право оскарження даного рішення  в  апеляційному порядку. Наразі апеляційна скарга не надходила.

З приводу ситуації, що склалася, суддею-спікером Інною Калугіною були надані коментарі представникам засобів масової інформації.

 

За повідомленням прес-служби суду 

Фото:Яна Максимова