Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом поставлено крапку у справі про вбивство чоловіком своєї дружини на Великдень

07 грудня 2017, 15:33

         07 грудня 2017 року Сихівський районний суд м.Львова у складі двох професійних суддів і трьох  присяжних засудив мешканця Городоцького району Львівської області, обвинуваченого в умисному вбивстві своєї дружини, вчиненому з особливою жорстокістю, та у погрозі вбивством рідній сестрі покійної дружини до покарання  -  п’ятнадцять років позбавлення волі.

         В ході судового розгляду обвинувачений  частково визнав себе винуватим лише у вчиненні умисного вбивства з особливою жорстокістю.

         Однак, не зважаючи на часткове визнання своєї вини, суд присяжних прийшов до висновку про його винуватість у вчиненні інкримінованих злочинів, що було підтверджено рядом належних та допустимих доказів.

         Судом призначено покарання:

  • ч.2 ст.115 КК України – п’ятнадцять років позбавлення волі;
  • за ч.1 ст.129 КК України – шість місяців арешту.

 

         На підставі ч.1 ст.70 КК України, шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим, остаточно призначено покарання п’ятнадцять років позбавлення волі.

         Вказані події мали місце 16 квітня 2017 року в м.Комарно Городоцького району  Львівської області.

         Кримінальне провадження надійшло до Сихівського районного суду м.Львова з Городоцького районного суду Львівської області у зв’язку із неможливістю утворити в такому складу колегії.

 

 

За повідомленням прес-служби суду