Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Васильківського районного суду Дніпропетровської області Філіппов Є.Є. розповів про діяльність суду школярам

07 грудня 2017, 15:47

       З метою підвищення ефективності організації діяльності суду, надання можливості громадянам вільного доступу до інформації про діяльність Васильківського районного суду Дніпропетровської області, а також забезпечення відкритості та прозорості у його діяльності, підвищення довіри громадян, формування у них поваги до права, у Васильківському районному суді Дніпропетровської області, спільно з спеціалістом Васильківським бюро правової допомоги Бондарь А.В., 5 грудня 2017 року проведено захід «День відкритих дверей».

         У заході взяли участь школярі 8-9 класів Васильківського НВК № 1 ім. Коцюбинського та Васильківської СЗШ № 2.

         Голова суду Філіппов Є.Є. розповів про безпосередню діяльність Васильківського районного суду, специфіку роботи, категорії справ, які розглядаються судом, про особливості притягнення неповнолітніх до адміністративної та кримінальної відповідальності, відповів на запитання школярів.

         Головний спеціаліст Васильківського бюро правової допомоги ознайомила відвідувачів з правами та обов'язками дітей, вручила пізнавальні буклети.

         Одним з етапів зустрічі для учнів була проведена правова вікторина «Основи права» де школярі продемонстрували свої набуті знання, та за підсумками вікторини найактивніші та найрозумніші школярі отримали заохочувальні подарунки та подяки від голови суду.

         Учасникам заходу була запропонована пізнавальна екскурсія, під час якої вони мали змогу ознайомитися з приміщенням Васильківського районного суду Дніпропетровської області, організацією роботи суду, порядком розгляду судових справ, фіксування судового процесу, роботою та обов’язками працівників апарату суду, поспілкуватися з працівниками апарату суду, повідомляє прес-служба суду.

Прес-центр судової влади України