Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Апеляційному суді Донецької області відбулися збори суддів

07 грудня 2017, 15:29

05 грудня 2017 року в Апеляційному суді Донецької області в м.Бахмуті в режимі відеоконференції з частиною Апеляційного суду Донецької області у м. Маріуполі проведені збори суддів.

          Перед початком зборів голова суду Олександр Лісовий в урочистій обстановці оголосив наказ Голови ДСА України «Про відзначення суддів у відставці», відповідно до якого суддів у відставці Анатолія Яременка та Леоніда Опрю нагороджено заохочувальною відзнакою Державної судової адміністрації України - нагрудним знаком «Знак пошани».

         Відкрив збори суддів голова суду. Згідно порядку денного на зборах розглянуто питання щодо обрання суддею-спікером судової палати у цивільних справах Апеляційного суду Донецької області у м. Бахмуті. За результатами відкритого голосування суддею-спікером обрано суддю Людмилу Груіцьку.

          Зборами суддів також розглянуті питання про затвердження постійно-діючих колегій суддів судової палати у цивільних справах у м. Бахмуті, судової палати у кримінальних справах та справах про адміністративні правопорушення у м. Бахмуті; про надання суддям судової палати у цивільних справах безпосереднього доступу до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно; затверджені Положення про житлово-побутову комісію Апеляційного суду Донецької області та склад цієї комісії.

          У зборах суддів оголошено перерву до 07 грудня 2017 року, повідомляє прес-служба суду.

Прес-центр судової влади України