Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Всеукраїнський тиждень права: у Рогатинському районному суді Івано-Франківської області відбулася зустріч із студентами Рогатинського державного аграрного коледжу

07 грудня 2017, 10:43

06 грудня 2017 року в рамках проведення Всеукраїнського тижня права в Рогатинському районному суді Івано-Франківської області відбулася зустріч із студентами Рогатинського державного аграрного коледжу. Метою зустрічі було підвищення рівня правової культури молодого покоління.

Керівник апарату суду Ковальчук С.І. підготувала для студентів короткий екскурс про роботу суду, ознайомила з проектом “Електронний суд” та зазначила, що головним завданням суду є повернення довіри громадян до судочинства. Також наголосила на важливості комунікації у будь-якій сфері діяльності та закликала студентів докласти максимум зусиль для того, щоб стати найкращими в своїй професії, а це насамперед розвиток та самовдосконалення.  

Наступним кроком ознайомлення стало відвідування відділу прийому та реєстрації (канцелярії), де старший секретар суду Швець М.І. пояснила, як саме здійснюється реєстрація вхідної кореспонденції суду, а також продемонструвала процес автоматичного розподілу справ.

Також студенти були присутні під час розгляду кримінального провадження  та мали змогу побачити сам процес судового засідання.

Голова суду Могила Р.Г. розповів студентам про систему судоустрою України, завдання суду, а також зупинився на особливостях порядку розгляду кримінального провадження щодо неповнолітніх.

На завершення голова суду та керівник апарату суду подякували всім присутнім за прийняття участі в заході, повідомляє прес-служба суду.

Прес-центр судової влади України