Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Скадовський райсуд Херсонської області закрив провадження у справі про перетинання кордону

27 листопада 2017, 13:03

Скадовський районний суд Херсонської області  27  листопада 2017 року закрив провадження у справі про адміністративне правопорушення про перетинання кордону на надувному засобі розваги на воді. Справу № 663/1831/17 закрито у зв’язку із закінченням строків притягнення до адміністративної відповідальності.

 

З протоколу про адміністративне правопорушення вбачається, що події відбувалися 3 серпня 2017 року. На сьогодні закінчилися встановлені законом строки притягнення до адміністративної відповідальності.

 

«Під час закриття провадження у справах про адміністративне правопорушення у зв’язку із закінченням строків притягнення до адміністративної відповідальності, передбачених статтею 38 КУпАП, вина особи не встановлюється», - сказано у постанові суду.

 

Додатково: до суду надійшов матеріал про адміністративне правопорушення щодо громадянина, який  3 серпня 2017 року в районі смт. Лазурне Скадовського району Херсонської області  перетнув державний кордон поза пунктом пропуску, вийшов за межі територіального моря України на надувному засобі розваги на воді.

 

За повідомленням прес-служби суду