Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розглянуто кримінальне провадження щодо викрадення чужого майна

27 листопада 2017, 09:18

24.11.2017р. Городенківським районним судом розглянуто кримінальне  провадження  про обвинувачення особи Д. у вчиненні  злочину,  передбаченого ч.4 ст. 185 КК України (вчинення крадіжки у великих розмірах).

 Допомагаючи потерпілому по господарству обвинувачений, користуючись вигідною обстановкою, а саме відсутністю будь-кого в приміщенні житлового будинку, умисно, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій, переслідуючи корисливу мету, з метою особистого збагачення, шляхом вільного доступу викрав грошові кошти. В подальшому, викраденими грошима Д. розпорядився на власний розсуд, чим спричинив потерпілому значних матеріальних збитків.

Вироком Городенківського районного суду від 24.11.2017р. особу Д. визнано винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.185 КК України та призначено йому покарання із застосуванням ч.1 ст.69 КК України у виді позбавлення волі на строк 2 (два) роки 6 (шість) місяців.

На підставі ст.75 КК України Д. звільнено від відбування покарання у виді позбавлення волі з випробуванням, встановивши іспитовий строк 2 (два) роки.

Відповідно до ст.76 КК України покладено на обвинуваченого обов’язки:

-періодично з'являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації;  

 - повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи;

-не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації.

Вирок законної сили не набрав.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №342/1229/16-к.     

      

За повідомленням прес-служби суду