Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

14 листопада відбудеться розгляд кримінального провадження за фактом надання неправомірної вигоди заступнику начальника Білопільського відділення поліції за припинення розпочатої перевірки в рамках кримінального провадження

09 листопада 2017, 10:59

На розгляд до Білопільського районного суду Сумської області надійшли матеріали кримінального провадження відносно особи, обвинуваченої за ч. 1 ст. 369 КК України – пропозиція та надання неправомірної вигоди за вчинення службовою особою в інтересах третіх осіб дії з використанням наданої йому влади чи службового становища.

Підготовче судове засідання відбудеться 14 листопада 2017 року о 14 годині. У судове засідання викликані прокурор, обвинувачена, її захисник.

Головуючий суддя – Свиргуненко Ю.М.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №573/2138/17.

Для інформації: особа обвинувачується в тому, що запропонувала та надала заступнику начальника Білопільського відділення поліції Сумського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області неправомірну вигоду в сумі 2000 грн. за припинення розпочатої відносно її дочки перевірки в рамках кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України.

 

Джерело

За повідомленням прес-служби суду