Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про судову реформу в Апеляційному суді Полтавської області говорили за чашкою чаю

12 жовтня 2017, 11:57

На чашечку чаю до Апеляційного суду Полтавської області вчора завітали члени Координаційної ради молодих юристів при ГТУ юстиції в Полтавській області (студенти юридичного відділення Коледжу управління, економіки і права Полтавської державної аграрної академії) та суддя у відставці Едуард Давиденко.

             

Майбутні правники мали унікальну можливість в неформальній, дружній обстановці  поспілкуватися із професіоналом, який має стаж роботи на посаді судді більше двадцять років.  У вересні 2016 року Едуард Володимирович був звільнений з посади судді в зв’язку з відставкою, пропрацювавши суддею апеляційної інстанції 18 років. 

Розмова була захоплююча та невимушена, а говорили про різне: і про судову реформу, і про цікаву, різнобарвну, але таку відповідальну роботу судді. Едуард Володимирович розповів молоді про основні зміни, які відбуваються зараз в судовій системі, про мету судової реформи, наводив оригінальні приклади зі свого професійного життя.

Наприкінці зустрічі студенти висловили слова вдячності за пізнавальну та емоційно насичену бесіду, година пролетіла непомітно, тож діти запросили Едуарда Володимировича наступного разу зустрітись в навчальному закладі та продовжити таке пізнавальне знайомство.

 Джерело

За повідомленням прес-служби суду