Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розгляд апеляційної скарги сторони захисту обвинуваченого у підбурюванні до посягання на територіальну цілісність України відкладено через неявку прокурора

12 жовтня 2017, 10:44

Сьогодні колегією суддів судової палати з розгляду кримінальних справ апеляційного суду Одеської області у відкритому судовому засіданні був відкладений судовий розгляд апеляційної скарги адвоката Балашової О.В. на ухвалу слідчого судді Київського районного суду м. Одеси від 19 вересня 2017 року про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на 60 діб без визначення застави Долженкову С.О., який підозрюється у здійсненні публічних закликів до вчинення умисних дій, вчинених з метою зміни меж території і державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, вчинені за попередньою змовою групою осіб.

Причиною відкладення судового розгляду з`явилась неявка в судове засідання прокурора Богомолова Ю.Ю., який здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо підозрюваного Долженкова С.О., в зв’язку з його хворобою.

Оскільки участь прокурора Богомолова Ю.Ю. у судовому засіданні є обов`язковою, колегією суддів судової палати з розгляду кримінальних справ апеляційного суду Одеської області вирішено відкласти розгляд апеляційної скарги адвоката Балашової В.О. в інтересах Долженкова С.О. на 15 годину 18 жовтня 2017 року.

Джерело

За повідомленням прес-служби суду