Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив Васильківського районного суду Дніпропетровської області прийняв участь у благодійному ярмарку

27 вересня 2017, 15:01

 Колектив Васильківського районного суду Дніпропетровської області 16 вересня 2017 року прийняв участь у благодійному ярмарку присвяченому 310 річниці з дня заснування селища Васильківка та 74 річниці визволення нашого краю від німецько-фашистських загарбників.

         Немов у Сорочинцях  на ярмарку було весело, гамірно і різнобарвно, панувала атмосфера доброзичливості. Все так і зазивало скуштувати, приміряти, купити. Неймовірні смаколики були представленні на цьому ярмарку, і все це з музикою, танцями, в чудових костюмах в українському етностилі, і такими ж веселими приказками та піснями. Крім поживи для тіла й здоров'я козацького, гучний і веселий ярмарок в неймовірній кількості пропонував покупцям ще й поживу духовну й естетичну, народні умільці представили велику кількість вишивки, одягу, картин, серветок, рушників.

         Ніхто не пішов із осіннього ярмарку без заряду позитивних емоцій та гарного настрою.

  Сподіваємося, що такі традиційні благодійні справи виховають у майбутнього покоління любов до Батьківщини, почуття вірності та відданості, гордості за минуле і сучасне, готовності до захисту інтересів Вітчизни, вболівання за долю народу її майбутнє.

 

Джерело

За повідомленням прес-служби суду