Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навантаження на суддів Ірпінського міського суду Київської області збільшено за рахунок справ з інших судів області

26 вересня 2017, 12:18

Навантаження на суддів Ірпінського міського суду Київської області збільшується і за рахунок справ (проваджень), які надходять до суду за підсудністю з інших судів області. Так за період з 01 вересня 2017 року по 26 вересня 2017 року до Ірпінського міського суду Київської області надійшло 8 справ (кримінальних проваджень) за підсудністю, по яких в найкоротші строки судді змушені були вирішувати питання щодо продовження строків обраних відповідних запобіжних заходів, повідомляє прес-служба Ірпінського міського суду Київської області. А саме:

  1. 09.2017 з Макарівського районного суду Київської області справа щодо однієї особи, яка обвинувачується у вчиненні тяжкого злочину, а саме: умисне тяжке тілесне ушкодження, ухвалою суду від 11.09.2017 було продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, справу призначено до слухання на 27.09.2017 року.
  2. 09.2017 з Білоцерківського міськрайонного суду Київської області справа щодо двох осіб, які обвинувачуються у вчиненні особливо тяжкого злочину проти життя та здоров`я особи, а саме: умисне вбивство вчинене за попередньою змовою групою осіб, ухвалою суду від 15.09.2017 було продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, справу призначено до слухання на 02.10.2017 року.
  3. 09.2017 з Кагарлицького районного суду Київської області надійшла об’ємна справа у кількості 19 томів, щодо п’яти осіб, які обвинувачуються у вчиненні особливо тяжких злочинів, а саме: використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів, до всіх обвинувачених застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та у вигляді домашнього арешту.
  4. 09.2017 з Вишгородського районного суду Київської області надійшла досить об’ємна справа у кількості 30 томів, справа розглядається за нормами старого КПК, щодо чотирьох осіб, які обвинувачуються у вчиненні ряду особливо тяжких злочинів, а саме: злочинів проти життя та здоров`я осіб (умисне вбивство), злочинів проти громадської безпеки (бандитизм, незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), злочинів проти власності (розбій, крадіжка), злочинів проти безпеку руху та експлуатації транспорту ( незаконне заволодіння транспортним засобом). По даній справі визнано 15 осіб потерпілими.
  5. 09.2017 з Васильківського міськрайонного суду Київської області надійшла справа щодо однієї особи, яка обвинувачується у вчинення особливо таких злочинів, а саме: незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів та за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.
  6. 09.2017 з Макарівського районного суду Київської області надійшла справа щодо однієї особи, яка обвинувачується у вчиненні злочину середньої тяжкості, а саме: незаконне заволодіння транспортним засобом, до обвинуваченого застосований запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
  7. 09.2017 з Васильківського міськрайонного суду Київської області надійшла справа щодо однієї особи, яка обвинувачується у вчинення особливо тяжких злочинів, а саме: за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів та за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів.
  8. 09.2017 з Васильківського міськрайонного суду Київської області надійшла справа щодо двох осіб, які обвинувачуються у вчиненні особливо тяжких злочинів, а саме: злочинів проти власності (розбій), злочинів проти громадської безпеки ( викрадання, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин чи радіоактивних матеріалів або заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживанням службовим становищем, незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами), злочинів проти безпеки руху та експлуатації транспорту ( незаконне заволодіння транспортним засобом), а також злочинів у сфері господарської діяльності ( легалізація доходів, одержаних злочинним шляхом). До обвинувачених застосований запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, строк якого закінчується 01.10.2017 року.

 Прес-центр судової влади України