Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники Апеляційного суду Миколаївської області взяли участь у офіційній церемонії відкриття Центру ювенальної пробації м. Миколаєва

26 вересня 2017, 12:07

Представники Апеляційного суду Миколаївської області взяли участь на офіційній церемонії відкриття Центру ювенальної пробації м. Миколаєва

 

26 вересня 2017 року у Миколаєві відбулася церемонія відкриття центру ювенальної пробації – місце, де діти Миколаївщини, які потрапили у конфлікт з законом зможуть отримати комплексну допомогу та подолати труднощі.

У офіційному відкритті  та перерізані червоної стрічки взяли участь директор Департаменту пробації Міністра юстиції України Олег Янчук, в.о. начальника Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Анатолій Ковтун та начальник Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області Возняк Роман Іванович.

Відкриття відвідали також представники органів міської влади, міжнародних та громадських організацій, що займаються захистом прав дітей, які перебувають у конфлікті з законом, а також представники органів прокуратури та суду.

Центр ювенальної пробації міста Миколаєва відкрився за підтримки проекту технічної допомоги «Реформування системи кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні», що виконується Агрітім Канада Консалтинг Лтд. за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади, повідомляє прес-служба Апеляційного суду Миколаївської області.

Також, Ви можете ознайомитись із моделю ювенальної пробації за посиланням тут.

Джерело