Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чоловіка, обвинуваченого у вимаганні, залишено під вартою

26 вересня 2017, 11:54

Ухвалу суду першої інстанції про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо Науменка Ігоря Борисовича залишено без змін

25  вересня 2017 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Миколаївської області  розглянула апеляційну скаргу, подану в інтересах підозрюваного Науменка І.Б., на ухвалу слідчого судді Миколаївського районного суду Миколаївської області від 31 серпня 2017 року, якою задоволено клопотання   слідчого СВ Миколаївського ВП Очаківського ВП ГУНП в  Миколаївські області погоджене з прокурором Миколаївської  місцевої прокуратури №1 Миколаївської області про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 01 жовтня 2017 року.

За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Миколаївської області постановила:

ухвалу слідчого судді  Миколаївського районного суду Миколаївської області від 31 серпня 2017 року - залишити без змін;

апеляційну скаргу, подану стороною захисту в інтересах підозрюваного Науменка І.Б. - залишити без задоволення.

Нагадаємо, Науменко І.Б. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3ст. 189 КК України («Вимагання, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, або таке, що завдало майнової шкоди у великих розмірах»), повідомляє Апеляційний суд Миколаївської області.

Джерело

Прес-центр судової влади України