Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддю Іллічівського районного суду міста Маріуполя Кашицьку С.А. звільнено за вчинення істотного дисциплінарного проступку

22 серпня 2017, 15:08

Вища рада правосуддя 22 серпня 2017 року розглянула питання про звільнення Кашицької Світлани Анатоліївни з посади судді Іллічівського районного суду міста Маріуполя Донецької області на підставі пункту 3 частини шостої статті 126 Конституції України відповідно до рішення Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 26 червня 2017 року № 1779/2дп/15-17.

Доповідач із зазначеного питання – член Вищої ради правосуддя Микола Худик повідомив, що 26 червня 2017 року Друга Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя, розглянувши дисциплінарну справу стосовно судді Іллічівського районного суду міста Маріуполя Донецької області Кашицької Світлани Анатоліївни, відкриту за повідомленням голови зазначеного суду про те, що суддя Кашицька С.А. з 2 жовтня 2015 року не виходить на роботу, причини невиходу та її фактичне місцезнаходження суду невідомі, ухвалила рішення № 1779/2дп/15-17 про притягнення цієї судді до дисциплінарної відповідальності та застосування до неї дисциплінарного стягнення у виді подання про звільнення з посади.

«Із матеріалів дисциплінарної справи стосовно судді Кашицької С.А. вбачається, що дисциплінарне провадження здійснено з дотриманням процедури, передбаченої чинним законодавством України, а рішення про притягнення Кашицької С.А. до дисциплінарної відповідальності прийнято Другою Дисциплінарною палатою Вищої ради правосуддя у межах повноважень, визначених законом», – підсумував Микола Худик.

Джерело

Прес-центр судової влади України