Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рада суддів України і Державна судова адміністрація України співчувають у зв'язку зі смертю колег

10 серпня 2016, 09:31

Лозівський міськрайонний суд Харківської області з глибоким сумом сповіщає про смерть заступника голови суду Вікторії Анатоліївни Помазан. На 53 році її життя трагічно обірвалося.  Вікторія Анатоліївна  була призначена суддею  Лозівського районного суду Харківської області на підставі рішення сесії Харківської обласної ради народних депутатів у 1993 році, з того часу вона не зрадила своєму покликанню – служити людям. Її життєвий шлях – це зразок людської гідності, добропорядності, уміння працювати з людьми.

У пам’яті працівників Лозівського міськрайонного суду Харківської області Вікторія Анатоліївна назавжди залишиться порядною людиною, досвідченим і висококваліфікованим юристом, мудрим керівником.

Трагічно на 31 році обірвалося також життя старшого судового розпорядника  апеляційного суду Полтавської області Михайла Сергійовича Піляя. Михайло Сергійович мав дві вищі освіти: у 2008 році  закінчив Полтавську державну аграрну академію та у 2012 році закінчив Харківський національний університет внутрішніх справ.

 У судовій системі Михайло Піляй працював з 2009 року, розпочав свою трудову діяльність у Полтавському районному суді Полтавської області, а з вересня 2015 року був переведений до апеляційного суду Полтавської області, де працював на посаді старшого судового розпорядника.

А сьогодні на 67 році пішов з життя суддя у відставці Лисянського районного суду Черкаської області Олександр Іванович Золотоверхий – людина, яка найкращі свої роки віддала служінню закону і справедливості.

Рада суддів України, Державна судова адміністрація України, колективи Лозівського міськрайонного суду Харківської області, апеляційного суду Полтавської області, Лисянського районного суду Черкаської області висловлюють глибокі співчуття  рідним і близьким Вікторії Анатоліївни, Михайла Сергійовича та Олександра Івановича.

Вічна пам'ять колегам…