Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рада суддів України та Державна судова адміністрація України співчувають у зв’язку зі смертю судді

22 червня 2016, 09:45

21 червня 2016 року помер  суддя судової палати у цивільних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Нагорняк Володимир Анатолійович.

Володимир Анатолійович понад 26 років виконував свої професійні обов’язки.

Свій професійний шлях він розпочав на посаді стажиста Боровичеського міського народного суду Новгородської області. З 1984 року працював народним суддею Холмського районного народного суду Новгородської області, далі – помічником прокурора Томашпільського району прокуратури Вінницької області, прокурором відділу з нагляду за виконанням законів у господарській діяльності та соціальній сфері, прокурором відділу з нагляду за розглядом цивільних справ в судах, прокурором цивільно-судового відділу прокуратури Вінницької області. Із 1992 року Володимир Анатолійович працював суддею Вінницького обласного суду (Апеляційний суд Вінницької області). У червні 2011 року обраний суддею судової палати у цивільних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

Рада суддів України та Державна судова адміністрація України висловлюють щире співчуття рідним, близьким та колегам Володимира Анатолійовича.

Вічна пам’ять...