Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рада суддів України та Державна судова адміністрація України співчувають у зв’язку зі смертю судді

27 травня 2016, 11:26

 Рада суддів України та Державна судова адміністрація України з глибоким сумом сповіщають про те, що на 59 році життя перестало битися серце голови Могилів-Подільського міськрайонного суду Вінницької області  судді Вітковського Станіслава Володимировича.

Свою трудову діяльність Станіслав Володимирович розпочав з простого робітника, працював на різних посадах у державних органах, адвокатом, а з  березня 1993 року по теперішній час обіймав посаду судді.

31 травня 2011 року був призначений головою Могилів-Подільського міськрайонного суду Вінницької області. На посаді судді пропрацював більше 23 років.

Життєвий шлях Станіслава Володимировича — це зразок професіоналізму, добропорядності, уміння працювати з людьми. У пам’яті працівників судової системи Станіслав Володимирович назавжди залишиться порядною людиною, досвідченим і висококваліфікованим юристом, мудрим керівником.

Смерть Вітковського Станіслава Володимировича стала великою втратою для рідних, колег та всіх, кому пощастило перетнутися з ним на життєвому і професійному шляху. Рада суддів України, Державна судова адміністрація України  та колектив Могилів-Подільського міськрайонного суду висловлюють щире, глибоке співчуття рідним і близьким покійного.