Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Ради суддів України обговорив подальшу співпрацю з Проектом «Україна: справедливе правосуддя»

21 березня 2013, 14:15

Голова Ради суддів України Василь Онопенко провів робочу зустріч із керівником Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Україна: справедливе правосуддя» Девідом Воном та керівником програм розвитку демократії та врядування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Олександром Піскуном. У зустрічі також взяли участь члени Ради суддів України Галина Канигіна та Інна Алєєва, заступник керівника Проекту «Україна: справедливе правосуддя» Наталія Петрова, радник Проекту з правових питань та суддівської підзвітності Ашот Агаян.

Під час зустрічі обговорено подальше співробітництво Ради суддів України з Проектом «Україна: справедливе правосуддя». Зокрема, йшлося про продовження спільної діяльності із впровадження Стратегічного плану розвитку судової влади України на 2013-2015 роки, написання та видання Кодексу суддівської етики та коментаря до нього, застосування на практиці досліджень із визначення коефіцієнтів навантаження на суддів, остаточної апробації та застосування системи оцінки якості функціонування суду, обговорення Стратегічного плану автоматизації судової влади, бюджетування судів.

Василь Онопенко підтримав означені представниками Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Україна: справедливе правосуддя» напрямки діяльності та наголосив, що в такій співпраці вже багато зроблено, проте попереду ще немало спільної роботи. Він зауважив, що спільними зусиллями поставленої мети буде досягнуто.