Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рада суддів адмінсудів України зарахувала суддів до кадрового резерву

12 лютого 2013, 16:08

11 лютого 2013 року у Вищому адміністративному суді України відбулося засідання ради суддів адміністративних судів, де зокрема, було розглянуто питання про зарахування в резерв суддів на заміщення адміністративних посад в адміністративних судах.

Відповідно до рішення Ради Андрій Бітов та Юрій Градовський були зараховані до кадрового резерву на заміщення посад заступника голови Одеського апеляційного адміністративного суду; Микола Шаповал - на посаду голови Сумського окружного адміністративного суду, Володимир Соколов - на посади голови та заступника голови суду, Лариса Опімах і Сергій Бондар - на посаду заступника голови цього ж суду; Андрій Осташ та Ірина Підлісна - на посаду заступника голови Тернопільського окружного адміністративного суду; Олег Бездрабко - на посаду заступника голови Херсонського окружного адміністративного суду.

Крім того, рада суддів адміністративних судів України розглянула питання про вивчення стану організації роботи та надання методичних рекомендацій суддям Донецького апеляційного адміністративного округу (до якого входять Донецький апеляційний адміністративний суд, Донецький і Луганський окружні адміністративні суди). Керівником робочої групи призначено члена ради суддів адміністративних судів Валентину Ємельянову. Перевірка та надання методичних рекомендацій буде здійснюватися в період з 25 лютого по 11 березня 2013 року.