Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рада суддів України та Державна судова адміністрація України співчувають у зв’язку зі смертю судді

27 жовтня 2015, 15:29

 Рада суддів України та Державна судова адміністрація України з глибоким сумом сповіщають про те, що 26 жовтня 2015 року на 54-му році життя перестало битися серце судді Франківського районного суду міста Львова Дячишин Віри Феодосіївни.

Дячишин Віра Феодосіївна  народилася 12 березня 1961 року в місті Львові. В 1988 році закінчила юридичний факультет Львівського державного університету імені Івана Франка і була скерована на роботу в Галицький районний народний суд міста Львова, де працювала на посаді стажиста. З жовтня 1990 року по березень 1992 року працювала стажистом Радянського районного народного суду міста Львова, а з березня по лютий 1993 року призначена виконуючою обов’язки народного судді цього суду.

У лютому 1993 року обрана на посаду судді Франківського районного народного суду міста Львова, а з квітня 2002 року по квітень 2014 року обіймала адміністративну посаду заступника голови цього суду.

Понад 25 років свого життя Віра Феодосіївна присвятила роботі в судовій системі України як високопрофесійний суддя.

Важко висловити словами увесь неоціненний вклад, який вона внесла в розвиток судової системи Львівщини, в утвердження верховенства права та демократії в нашій державі.

Це велика втрата для рідних, колег та всіх, кому пощастило перетнутися шляхами з Вірою Феодосіївною.

У наших серцях назавжди залишиться світла пам'ять про її добрі справи, щирість та високий професіоналізм.

Вічна пам'ять …