Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обговорено подальше співробітництво з представниками Ради Європи

07 листопада 2012, 11:00

6 листопада 2012 року відбулася зустріч Голови Державної судової адміністрації України Руслана Кирилюка  з Керівником Відділу посилення потенціалу сектору юстиції Департаменту правосуддя та правового співробітництва Генерального Директорату з прав людини та верховенства права Ради Європи Наталією Вутовою.

На зустрічі також були присутні: Регіональний координатор проекту «Посилення боротьби з жорстоким поводженням і безкарністю у країнах Південного Кавказу, Молдови й України» Божена Маланчук,  заступник Голови Державної судової адміністрації України Володимир Півторак, начальник управління з питань організації діяльності судів Олександр Іванченко, представники сектору міжнародного співробітництва та взаємодії з засобами масової інформації ДСА України.

Голова Державної судової адміністрації України Руслан Кирилюк поінформував представників Ради Європи про ключові етапи впровадження судової реформи в Україні,  ознайомив з основними положеннями Закону України «Про судоустрій і статус суддів», новелами судово-правової реформи. Головними завданнями на сьогодні Руслан Кирилюк назвав «впровадження світових стандартів у судову систему та введення європейських цінностей  в українських  судах».