Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Визначений переможець Кубка адміністративних судів 2015

25 серпня 2015, 17:24

У Вінниці до Дня незалежності України відбувся турнір з міні-футболу «Кубок адміністративних судів – 2015».

У змаганнях, які відбулися в період з 22 по 23 серпня 2015 року в Центральному міському парку Вінниці, взяли участь вісім  команд юристів-футболістів з різних куточків  України. Зокрема, за право носити звання переможця змагалися команди Вінницького апеляційного адміністративного округу, Вищого адміністративного суду України, Донецького апеляційного адміністративного суду, Львівського апеляційного адміністративного суду, Київського апеляційного адміністративного суду, Київського окружного адміністративного суду, Івано-Франківського окружного адміністративного суду та Одеського апеляційного адміністративного суду.

Варто відзначити, що підготовка команд до змагань надзвичайно вражала: усі показали високий рівень гри! Але цього разу фортуна посміхнулася гравцям із Донецька. У нелегкому матчі зі збірною Одеського апеляційного адміністративного округу перемогу виборола команда Донецького апеляційного адміністративного суду.

У той же час запекла боротьба тривала й на іншому майданчику, де команди Вінницького апеляційного адміністративного округу та Івано-Франківського окружного адміністративного суду боролися за 3-тє та 4-те місця.

А надихали гравців на перемоги, звичайно ж, уболівальники. Саме вони активно підтримували команди під час усіх матчів та стимулювали гравців боротися за звання найкращих. Озброївшись запальними кричалками, свистками, дудками, плакатами та іншими атрибутами, жіноча половина Вінницького апеляційного адміністративного суду та Одеського апеляційного адміністративного округу щиро раділа успіхам не лише своїх команд, але й інших гравців.

На завершення очільники Вінницького апеляційного, Вінницького окружного та Львівського апеляційного адміністративних судів нагородили призерів та подякували їм за гарну гру, а вболівальникам – за чудовий настрій.