Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

14 серпня 2012 року в приміщенні інформаційного агентства УНІАН відбудеться прес-конференція, присвячена проведенню Всеукраїнської акції “Зміцнимо довіру громадян до суду”

10 серпня 2012, 14:57

 

Прес-анонс

                                                                     Прес-конференція

                    на тему:     Всеукраїнська акція Зміцнимо довіру громадян до суду

 

У вівторок, 14 серпня 2012 року о 10.30год. в приміщенні інформаційного агентства УНІАН, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик 4, відбудеться спільна прес-конференція Голови Ради суддів України Ярослава Романюка, Голови Державної судової адміністрації України Руслана Кирилюка та директора Центру суддівських студій, керівника українсько-швейцарського проекту «Підтримка судової реформи в Україні» Наталії Верещінської, присвячена проведенню Всеукраїнської акції “Зміцнимо довіру громадян до суду”.

Функціонування сучасних демократичних суспільств та держав неможливе без існування незалежного та справедливого правосуддя, забезпечення реальних гарантій доступу людини до суду та неупередженого розгляду судових справ. Судова влада та суспільство мають підтримувати постійні зв’язки та здійснювати ефективний обмін інформацією задля подолання існуючих проблем у функціонуванні судів та інших органів судової влади і  враховувати в організації  діяльності цих органів  пропозиції та зауваження громадськості.

Задля  розвитку діалогу між судами та громадянами в рамках Всеукраїнської акції «Зміцнимо довіру громадян до суду» 15 серпня 2012 року в усіх місцевих та апеляційних судах України відбудеться опитування громадян – відвідувачів судів. 

Організаторами цього опитування є Рада суддів України, Державна судова адміністрація України та Центр суддівських студій за сприяння українсько-швейцарського проекту «Підтримка судової реформи в Україні».

На прес-конференції 14 серпня 2012 року буде представлена інформація щодо організації та проведення опитування громадян – відвідувачів судів, оприлюднена опитувальна анкета. Учасники прес-конференції будуть мати можливість звернутися з питаннями до доповідачів з актуальних проблем реформування судової системи України.  

 

Місце проведення прес-конференції: 01001, Київ 1, вул. Хрещатик, 4, конференц-зал інформаційного агентства УНІАН.

 

Для отримання більш детальної інформації просимо звертатися до Андрія Алєксєєва, тел./факс  235-67-77;  050-551-29-36, E-mail: a.alyeksyeyev@list.ru