Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Узагальнена інформація про стан роботи із запитами на публічну інформацію у Державній судовій адміністрації України за І півріччя 2012 року.

31 липня 2012, 13:18

Протягом І півріччя 2012 року управлінням організаційного забезпечення діяльності Державної судової адміністрації України зареєстровано 146 інформаційних запитів, з них 48 надіслані електронною поштою. Оперативно надані відповіді на 143 інформаційних запити. Кількість нерозглянутих запитів на кінець звітного періоду складає 3 запити.
Варто зауважити, що звернення стосувалися переважно  статистичної інформації (42 запити),  інформації про внесення копій судових рішень до Єдиного державного реєстру судових рішень (15 запитів), отримання копій декларацій про майновий стан і доходи суддів (12 запитів).
Також запитувачі цікавилися інформацією про перебування справи в провадженні суду (10), про призначення на посаду судді (6),  про порядок сплати судового збору (4), щодо роботи автоматизованої системи документообігу суду (3) та фінансового забезпечення судів(3).

Більш детально з інформацією про стан роботи із запитами на публічну інформацію у Державній судовій адміністрації України за І півріччя 2012 року можливо ознайомитися за
наступним посиланням.