Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дні адміністративної юстиції України в Тернопільському окружному адміністративному суді

20 червня 2024, 10:16

У 2018 році зборами суддів Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду з метою зміцнення авторитету судової влади та покращення доступу до правосуддя прийнято рішення  про відзначення щороку, з 20 червня до 10 липня Днів адміністративної юстиції.

Тернопільський окружний адміністративний суд шостий рік поспіль буде проводити Дні адміністративної юстиції України у своїх стінах.

Дуже важливо розповідати людям про суд. Особливо, якщо йдеться про адміністративну юстицію. Усі суди відзначають дні адміністративної юстиції по-своєму, проте деякі підходять до святкування не лише креативно, а і з просвітницькою метою.

Для цього Тернопільським окружним адміністративним судом  в рамках  Днів адміністративної юстиції України заплановано проведення різноманітних заходів, спрямованих на посилення прозорості й відкритості роботи суду з метою підвищення рівня довіри громадськості до суду та судової гілки влади в цілому та на підвищення загального рівня обізнаності громадян щодо місії адміністративного судочинства та нагадуванні про те, що адміністративні суди створені в нашій державі для того, щоб захищати права і свободи громадян.

Інформація про заплановані та проведені заходи буде розміщена на офіційному веб-сайті суду та на сторінці Тернопільського окружного адміністративного суду в соціальній мережі Facebook.

Тернопільський окружний адміністративний суд