Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Члени Вищої ради правосуддя та працівники секретаріату здали кров

14 червня 2024, 09:14

З нагоди Всесвітнього дня донора крові члени Вищої ради правосуддя Дмитро Лук’янов і Олексій Мельник та працівники секретаріату Ради долучилися до благодійної ініціативи –здали кров для захисників, які боронять Україну і для інших людей, хто потребує донорської крові у боротьбі за своє здоров’я і життя!

Всесвітній день донора крові запроваджено як вдячність донорам за їх благородний вчинок – готовність поділитися кров’ю або її компонентами для порятунку життя людей.

У цей день проводяться акції з метою популяризації донорства, водночас кров потрібна щодня. Співробітники ВРП здають кров не лише в рамках відзначення дня донорства, а й протягом усього року. Адже це є тим невеличким внеском у нашу спільну перемогу.

Запрошуємо кожного, хто не має медичних протипоказань, приєднатися до цієї благородної справи, адже потреба в донорській крові є особливо гострою через велику кількість поранених.

Це можна зробити у «Київському міському центрі крові», у станціях переливання крові, або в інших медичних закладах вашого регіону.

Переглянути галерею

Вища рада правосуддя