Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась робоча зустріч стосовно забезпечення приміщенням Господарського суду Миколаївської області

13 червня 2024, 09:35

12 червня 2024 року до Господарського суду Миколаївської області з робочим візитом завітали т.в.о. Голови Державної судової адміністрації України Максим Пампура та народний депутат України, голова підкомітету з питань політичної реформи та конституційного права Комітету з питань правової політики Верховної Ради України Максим Дирдін.

Робоча нарада була присвячена вирішенню питання забезпечення приміщеннями Господарського суду Миколаївської області, оскільки приміщення, в яких суд перебував раніше, були знищені у березні 2022 року внаслідок ракетного удару по будинку Миколаївської обласної ради.

Під час наради були висвітлені проблемні питання розміщення Господарського суду Миколаївської області та запропоновані шляхи для створення належних умов здійснення судочинства суддями та організації роботи працівників апарату суду, обговорено пропозиції та варіанти вирішення визначеної проблеми.

У нараді взяли участь: голова Господарського суду Миколаївської області, т.в.о. Голови ДСА України, голови підкомітету з питань політичної реформи та конституційного права Комітету з питань правової політики Верховної Ради України, начальник відділу з питань управління державним нерухомим майном ДСА України, т.в.о. начальника ТУ ДСА України у Миколаївській області та керівник апарату Господарського суду Миколаївської області.