Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Львівського апеляційного суду продовжують підтримувати українських військовослужбовців

05 червня 2024, 16:30

Наближаючи перемогу України, судді Львівського апеляційного суду продовжують підтримувати українських військових з метою підтримки обороноздатності нашої держави.

Суддями Львівського апеляційного суду та суддями у відставці за сприяння суддівської спільноти України для школи підготовки спеціалістів безпілотних авіаційних комплексів в структурі Сухопутних військ ЗСУ було придбано систему радіоелектронної боротьби (РЕБ), яку власноручно передано представнику Школи для застосування в процесі навчання пілотів по всіх напрямках виявлення та ураження ворожих цілей.

Якісне обладнання відіграє важливу роль у безпеці та ефективності виконання операцій, даючи змогу військовим блокувати ворожі засоби зв’язку та керування. Техніка допомагає виявляти та заглушувати пристрої ворога, збільшуючи тим самим шанси на успішне виконання місій без втрат. У сучасних умовах ведення війни без таких засобів не обійтися.

Також суддею у відставці Юрієм Штефаніца було передано представнику Школи власноручно зібраний дрон разом із акумулятором, який є високоефективним, практичним, багатофункціональним приладом, що дозволяє виконувати численні завдання, має невеликі габарити та буде надійним помічником у різних бойових ситуаціях.

Підтримка Збройних Сил України суддями Львівського апеляційного суду цим не обмежується, також судді щомісячно відраховують частину суддівської винагороди на підтримку Збройних Сил України.