Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

НШСУ співпрацюватиме з Міжнародною організацією праці та Національною службою посередництва і примирення

16 травня 2024, 11:22

15 травня 2024 року ректор Микола Оніщук провів робочу зустріч з національним координатором Міжнародної організації праці (МОП) Сергієм Савчуком та головою Національної служби посередництва і примирення (НСПП) Дмитром Кухнюком.

Під час зустрічі було визначено пріоритетні напрями співпраці Національної школи суддів України з Міжнародною організацією праці та Національною службою посередництва і примирення. Зокрема, обговорено можливість участі МОП і НСПП в оновлені матеріалів та проведенні апробації семінару-практикуму "Розгляд судами спорів у сфері праці: міжнародні стандарти та новели національного законодавства", а також підготовки нового тренінгу для українських суддів з тематики міжнародних стандартів у сфері праці.

Були обговорені й інші пріоритетні напрями спільної діяльності, зокрема щодо розробки навчальних заходів з тематики трудової медіації та підготовки суддів-викладачів для проведення навчальних заходів на зазначену тематику у різних регіонах країни.

Участь у зустрічі від НШСУ також брали суддя Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська, викладач НШСУ Максим Ходаківський та головна спеціалістка відділу міжнародного співробітництва Людмила Паршикова.

Національна школа суддів України