Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підписано Договір про співпрацю між НШСУ та Інститутом держави і права ім. В.М. Корецького НАН України

14 травня 2024, 16:31

14 травня 2024 року в місті Києві відбулося урочисте розширене засідання Вченої ради Інституту держави і права імені В.М. Корецького НАН України, яке було приурочене до відзначення 75-річчя утворення Інституту.

Під час засідання директором Інституту держави і права ім. В.М. Корецького НАН України Олександром Скрипнюком та ректором Національної школи суддів України Миколою Оніщуком було підписано Договір про співпрацю двох установ юридичної освіти.

Метою підписаної Угоди є спільна діяльність, яка має на меті підвищення рівня підготовки висококваліфікованих фахівців для системи правосуддя, науково-педагогічних кадрів у галузі права, якості проведення наукових досліджень з теоретичних і прикладних проблем розвитку правової системи України, реформування судоустрою і судочинства, науково-педагогічної і методичної роботи.

З нагоди 75-річчя освітньої установи під час засідання було відзначено ректора НШСУ Миколу Оніщука Грамотою за багаторічну самовіддану працю, вагомий особистий внесок у забезпечення діяльності Інституту держави і права імені В.М. Корецького НАН України та високий професіоналізм.

Національна школа суддів України