Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На посади у службі дисциплінарних інспекторів претендують 309 кандидатів

13 лютого 2024, 10:52

До 14 лютого 2024 року включно триває прийом документів від кандидатів на посади керівника служби дисциплінарних інспекторів, його заступника, дисциплінарного інспектора.

Станом на 12 лютого 2024 року документи подали 309 кандидатів. До Вищої ради правосуддя надійшло 398 заяв, оскільки деякі кандидати претендують на декілька посад.

На посаду керівника служби дисциплінарних інспекторів наразі претендують 7 кандидатів, з них тільки на керівника 1 кандидат.

На посаду заступника керівника СДІ – 98 кандидатів, з них тільки на посаду заступника – 14 кандидатів.

На посаду дисциплінарного інспектора СДІ – 293 кандидати, з них тільки на інспектора – 210 кандидатів.

78 кандидатів претендують і на посаду заступника, і на посаду дисциплінарного інспектора.

5 кандидатів подали заяви на керівника, заступника і дисциплінарного інспектора.

1 кандидат подав заяви на керівника і заступника керівника СДІ.

Серед кандидатів 131 жінка та 178 чоловіків.

Нагадаємо, що 30 січня 2024 року Рада продовжила строк прийому документів до 14 лютого 2024 року у зв’язку з необхідністю надання додаткового часу кандидатам для подання документів, які підтверджують відповідність вимогам до зазначених посад, зокрема документів, що підтверджують вільне володіння державною та іноземною мовами. А також з метою залучення більшої кількості кандидатів на вказані посади.

Детальніше ознайомитись з вимогами до кандидатів на посади, переліком документів, які необхідно подати, етапами конкурсу, посадовими обов’язками керівників та інспекторів можна ознайомитись за посиланням.

Крім того, звертаємо увагу на роз’яснення конкурсної комісії щодо підтвердження кандидатами на посаду керівника служби дисциплінарних інспекторів вільного володіння однією з офіційних мов Ради Європи, опубліковане на офіційному вебсайті ВРП за посиланням.

Вища рада правосуддя