Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось перше засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на посади у службі дисциплінарних інспекторів (відео)

07 лютого 2024, 15:30

Найближчим часом має запрацювати Служба дисциплінарних інспекторів, яка створюється для реалізації повноважень Вищої ради правосуддя щодо здійснення дисциплінарного провадження стосовно суддів. 

26 дисциплінарних інспекторів будуть визначені спеціально створеною конкурсною комісією, до складу якої, за рішенням Вищої ради правосуддя увійшли: Джон Ерлік, Реда Мольєне, Павол Жілінчик - від міжнародних експертів, та членкині ВРП Юлія Бокова, Олена Ковбій та Ольга Попікова.

5 лютого 2024 року на своєму першому офіційному засіданні під головуванням судді Джона Ерліка, Комісією було обрано голову та заступника голови.

Головою конкурсної комісії обрано експерта проєктів Європейського Союзу з розбудови інституційної спроможності, добору, призначення та оцінювання роботи судів, управління судами та комунікації в Північній Македонії, Молдові, Вірменії та Казахстані, екс-Голову Національної судової адміністрації Литви Реду Мольєне, на посаду заступника – членкиню Вищої ради  правосуддя Ольгу Попікову.

Більше інформації на офіційному вебсайті Вищої ради правосуддя: 

Переглянути відео можна на Youtube-каналі "Судове Медіа в Україні" за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=Bpxft2RyE9E