Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області ознайомились із роботою системи Custody Records

06 лютого 2024, 12:32

Запорукою ефективної роботи поліції є підтримка і розуміння громади, саме тому 5 лютого 2024 року у приміщенні Дрогобицького РВП ГУНП у Львівській області за участю суддів Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області відбулася відкрита зустріч представників поліції та суддів,  де обговорено актуальні питання взаємоспівпраці.

Головною метою зустрічі було ознайомлення суддів із впровадженням в правоохоронних органах Система Custody Records, яка передбачає електронну фіксацію дій, що відбуваються із затриманими особами. При ефективному впровадженні, така система захистить затриманих від неправомірних дій поліцейських, а також убезпечить самих правоохоронців від безпідставних звинувачень.

Значна увага приділялася питанню взаємодії, комунікації та співпраці з поліцією. Також під час заходу учасники обговорили проблемні питання, адже це невід’ємна частина будь-якої відкритої та чесної дискусії. Головним є те, що спільно, присутні змогли знайти шляхи їх вирішення. Спільна робота – це завжди непросто. Тому важливо вести постійний конструктивний діалог. 

Такі зустрічі є ефективною формою співпраці, обміну досвідом та сприяють дотриманню прав людини та громадянина.