Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Очільник Територіального управління Служби судової охорони у Сумській області отримав відзнаку за внесок у оборону Сумщини

31 січня 2024, 16:54

Начальника Територіального управлінні Служби судової охорони у Сумській області Володимира Бабича відзначено званням «Почесний громадянин Сумського району».

Нагороду очільнику судових охоронців Сумщини вручив голова Сумської районної ради Геннадій Дем'яненко, який завітав на спільну нараду відомств, що відбулася у приміщенні управління.
 
 
Таку нагороду Володимир Бабич отримав за важливу роль, яку відіграли судові охоронці Сумщини у національному спротиві в регіону в перші дні повномасштабного вторгнення.
 
 
Володимир Бабич подякував усьому колективу територіального управління Служби судової охорони у Сумській області за їх активну боротьбу з ворогом у перші тижні повномасштабного вторгнення, за виконання бойових завдань, які прискорили деокупацію області та надійний захист судових установ регіону у надскладних умовах.
 
 
Нагадаємо, що охоронцями Феміди Сумщини було створено добровольче формування «Суд», в рамках якого судові охоронці, спільно з підрозділами територіальної оборони успішно тримали оборону Сумського району та міста Суми та нищили ворога до повного звільнення області Збройними Силами України.