Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ігор Кирник очолив Територіальне управління Служби судової охорони у Миколаївській області

04 січня 2024, 12:03

Наказом Голови Служби судової охорони від 1 січня 2024 № 2 на посаду начальника Територіального управління Служби судової охорони у Миколаївській області призначено полковника Служби судової охорони Ігоря Кирника

Тривалий час Ігор Кирник проходив службу у правоохоронних органах Хмельниччини на різних посадах, пов’язаних із організацією та виконанням функцій забезпечення громадської безпеки.

На початку листопада 2019 року одним із перших долучився до створення та формування безпекового середовища в системі правосуддя Хмельниччини, обійнявши посаду заступника начальника (зі служби) Територіального управління Служби судової охорони у Хмельницькій області.
 
З грудня 2022 року полковник Служби судової охорони Ігор Кирник продовжив службу у Миколаївській області, у зв’язку із призначенням на посаду заступника начальника (з організації діяльності) Територіального управління Служби судової охорони у Миколаївській області.
 
З вересня 2023 року Ігор Кирник виконував обов’язки керівника Територіального управління Служби судової охорони у Миколаївській області, а 28 грудня 2023 року його визнано переможцем конкурсу на посаду начальника ТУ ССО у Миколаївській області.
 
З 1 січня 2024 року полковник Служби судової охорони Ігор Кирник приступив до безпосереднього виконання службових обов’язків начальника Територіального управління Служби судової охорони у Миколаївській області.