Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Практика Верховного Суду у сфері приватного права: суддя ВС Василь Крат презентував черговий інтерактивний збірник із серії «Трохи про приватне право»

03 січня 2024, 08:33

Принципи приватного права, зловживання правом, особисті немайнові права, речові права, договірне право, виключні права, спадкове право, сімейне право, трудове право, процесуальні питання – інформація про судову практику Верховного Суду щодо цих та інших аспектів приватного права систематизована в збірнику «Трохи про приватне право в судовій практиці 2023».

Збірник є продовженням серії «Трохи про приватне право в судовій практиці», започаткованої Василем Кратом у 2021 році. Збірник створений за матеріалами публікацій автора в телеграм-каналі «Трохи про приватне право» за 2023 рік.

Уже традиційно для зручності посилання на судові рішення ВС доповнені QR-кодами. Також читачі мають змогу ознайомитися з обговоренням відповідних судових рішень завдяки посиланням на первинні публікації в телеграм-каналі «Трохи про приватне право».

Варто зауважити, що збірник містить короткі витяги з окремих судових рішень Верховного Суду. Для правильного розуміння висловленої в судовому рішенні правової позиції необхідно ознайомитися з його повним текстом, розміщеним у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Систематизований матеріал стане в пригоді суддям, адвокатам, нотаріусам, юристам-практикам, науковцям, викладачам, студентам і всім, хто цікавиться приватним правом.

Збірник доступний за посиланням – "Трохи про приватне право в судовій практиці 2023".

Верховний Суд