Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області продовжує підтримувати українських військових

15 грудня 2023, 10:19

Колектив Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області продовжує підтримувати Збройні Сили України та зміцнювати українську армію.

Сьогодні, коли Україна живе і працює в умовах повномасштабної війни, суд продовжує здійснювати правосуддя.

За період з 1 червня 2022 року по 1 грудня 2023 року судді опрацювали 109 726 процесуальних документів та отримали 38 177 справ та матеріалів.

При цьому, на підставі судових рішень суддів Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області за результатами розгляду клопотань учасників кримінальних проваджень на підтримку Збройних Сил України, а також для задоволення потреб держави під час воєнного стану спрямовано 405 004 грн.

Усвідомлюючи громадський обов’язок судді Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області придбали та передали українським військовослужбовцям для виконання бойових завдань транспортні засоби. Додатково у них було здійснено ремонт та заміна усіх необхідних деталей, фарбування кузова, установлено сонячні батареї та придбано 1 тону дизельного пального.

Крім того, військовим передали 10 цифрових радіостанцій та бінокуляри нічного бачення.

Також для Збройних Сил України придбано та передано безпілотний літальний апарат та комплектуючі.

За вказаний період суддями Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області перераховано 510 644 грн на спеціальний рахунок відкритий у Національному банку України.

З вірою Перемогу! Слава Україні!