Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники органів і установ судової влади України привітали дітей та українських військових зі святом Святого Миколая

07 грудня 2023, 11:46

Колектив Вищої ради правосуддя привітав пацієнтів НДСЛ «Охматдит» з Днем Святого Миколая.

Маленьким пацієнтам відділення пластично-реконструктивної мікрохірургії НДСЛ «Охматдит» Святий Миколай з двома помічниками-ельфами приніс солодкі подарунки і фрукти. А також влаштував веселощі з іграми, цікавими завданнями й танцями.

Детальніше за посиланням.

У день Святого Миколая Тернопільський апеляційний суд подарував дітям свято.

Судді та працівники апарату Тернопільського апеляційного суду потурбувались про вихованців Тернопільського обласного комунального дитячого будинку. Подарували дітям солодощі, фрукти, засоби особистої гігієни та побутову техніку.

Детальніше за посиланням.

Працівники Господарського суду Тернопільської області подарували військовим смаколики та ще раз подякувати воїнам за наш спокій і захист.

Детальніше за посиланням.

Черкаський апеляційний суд привітав вихованців Черкаської санаторної школи Черкаської обласної ради зі святом Святого Миколая.

Детальніше за посиланням.

Колектив Одеського апеляційного суду привітав зі святом Святого Миколая дітей, які з рідними тимчасово переселені з територій, на яких ведуться бойові дії, та перебувають в обласній комунальній установі «Обласний центр соціально-психологічної допомоги». Хлопчиків та дівчат порадували солодощами, канцелярським приладдям та навчальними іграми.

Детальніше за посиланням.

Напередодні Дня Святого Миколая колектив Північного апеляційного господарського суду організував свято для Коростенського міського центру соціальної підтримки дітей та сімей "Віри, Надії, Любові".

Відео на Youtube-каналі Північного апеляційного господарського суду

Детальніше за посиланням.

Кам’янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області в продовження щорічної традиції привітав Кам’янець-Подільську громадську організацію дітей-інвалідів ДЦП та інвалідів «Наша мрія», забезпечивши святковий настрій тим представникам громади, які потребують підтримки.

Детальніше за посиланням.

Суддівський корпус Восьмого апеляційного адміністративного суду привітав вихованців Роздільського дитячого будинку-інтернату.

На сформований запит керівництва закладу про першочергові потреби вихованців будинку-інтернату, судді Восьмого ААС придбали необхідні речі та з нагоди Дня святого Миколая передали вихованцям цього будинку-інтернату.

Детальніше за посиланням.

Працівники Дніпропетровського окружного адміністративного суду привітали вихованців будинку-інтернату для дітей з ДЦП та дитячого будинку сімейного типу і передати їм подарунки та смаколики від суддів Дніпропетровського окружного адміністративного суду.

Детальніше за посиланням.

До вихованців дитячого будинку у День Святого Миколая завітали представники Господарського суду Кіровоградської області. Гості передали від колективу суду привітання з прийдешніми святами, найкращі побажання, фрукти, смаколики та індивідуальні подаруночки.

Детальніше за посиланням.

За багаторічною традицією, Запорізький районний суд Запорізької області привітав дітей зі святом Святого Миколая.

Детальніше за посиланням.

Співробітники Служби судової охорони привітали дітей із святом.

Територіальне управління Служби судової охорони у Чернівецькій області з нагоди Дня Святого Миколая та Новорічно-Різдвяних свят організували вітання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, врученням подарунків.

Колектив Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області традиційно привітав дітей та педагогів комунального закладу «Корсунь-Шевченківський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр «Надія» Черкаської обласної ради» з наступаючими новорічними святами.

Детальніше за посиланням.