Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем працівників прокуратури!

01 грудня 2023, 09:00

Ваша місія – сприяти зміцненню законності, захищати інтереси суспільства та держави, права людини і громадянина.

У цей важкий воєнний час перед вами важке й відповідальне завдання – розслідування злочинів країни-агресора, притягнення до відповідальності кожного злочинця.

Невтомне вдосконалення діяльності прокуратури сприяє підвищенню її авторитету й побудові в Україні правоохоронного органу нового зразка, кримінально-процесуальна функція якого відповідатиме найкращим міжнародним стандартам.

Зичимо визнання вашої роботи, поваги, вдячності та зміцнення довіри кожної людини і суспільства загалом.

Наснаги та сил для втілення в життя найамбітніших мрій, задоволення від професійних звершень!

Зі святом!

 

Привітання Верховного Суду з Днем працівників прокуратури

1 грудня професійне свято відзначають працівники прокуратури.

На шляху побудови європейської демократичної держави бажаємо стійкості та наполегливості у відстоюванні інтересів держави та притягненні до відповідальності кожного винного у скоєнні злочинів.

 

Привітання Голови Ради суддів України з Днем працівників прокуратури

Шановні працівники прокуратури!

Від імені Ради суддів України та від мене особисто прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників прокуратури! Внесок кожного з вас у справу формування нашої країни, як правової держави, що обстоює позиції законності й справедливості, є надзвичайно вагомим і ви це знаєте.

Але зараз, коли Україна бореться проти російської збройної агресії, коли злочини проти людяності, проти цивільного населення, проти українських військовополонених, загалом проти цивілізаційного вибору нашої держави, набирають немислимих масштабів – на ваші плечі лягає неймовірна ноша відповідальності за відновлення справедливості.

Без вашої щоденної праці, досвіду, знань, досягнути її буде складно, бо саме з вас починається той рубіж, де інтереси держави та права і свободи кожного її громадянина мають бути надійно захищеними та непорушними.

Віримо, що попри усі труднощі органи прокуратури будуть виконувати свої обов'язки з повною відповідальністю і самовіддачею, чесно і віддано служитимуть державі й суспільству.

Здоров'я, добра та найголовнішої нашої Перемоги!

З повагою

Голова Ради суддів України Богдан Моніч

 

Привітання Служби судової охорони з Днем працівників прокуратури

Шановні працівники прокуратури!
 
Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – свята, що об’єднує мужніх, самовідданих, принципових і непохитних у служінні Закону та Справедливості професіоналів, які з честю несуть звання захисників Закону і правопорядку.
 
Істина – це зброя. Саме прокурори разом з іншими працівниками органів правопорядку створюють для України цю зброю та формують надійне підґрунтя для її застосування. Ваша професія – бути потужним щитом істини в будь-якому питанні, особливо під час війни.
 
Прийміть нашу вдячність за вашу стійкість на тлі щоденних загроз, за вірність обов’язку та професіоналізм. Сьогодні на органи прокуратури покладаються надзвичайно важливі завдання, головне з яких – повернути довіру суспільства до роботи правоохоронної системи.
 
У цей день ще раз від щирого серця бажаємо вам, вашим рідним і близьким мирного неба, міцного здоров’я, впевненості в майбутньому, життєвої енергії, незборимої волі та стійкості духу, витримки й мужності у справі служіння державі та народу України!
 
Зі святом!
 
Слава Україні