Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Петиція про присвоєння почесного звання «Герой України» колишньому співробітнику Служби судової охорони

21 листопада 2023, 16:09
Колишній співробітник Служби судової охорони Бачинський Василь Васильович, був відданим патріотом своєї країни, присязі й українському народу та за своє коротке життя зробив вагомий внесок у майбутню перемогу України.
 
У 2018 році був призваний на строкову службу, прийняв рішення служити на контрактній основі задля захисту рідної землі.
 
У 2019 році брав участь у здійсненні заходів з забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації у Донецькій та Луганській областях.
Після участі в Операції Об’єднаних Сил, Василь отримав статус ветерана війни та вирішив вступити на службу до територіального управління Служби судової охорони у Одеській області, де гідно та сумлінно служив з вересня 2020 року по березень 2023 року.
 
І в цей же місяць 2023 року вдруге в своєму житті стає на захист Батьківщини та вирішує приєднатись до однієї з штурмових бригад Гвардії Наступу, аби бути серед числа кращих підготовлених та вмотивованих добровольців обʼєднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють».
 
19 липня 2023 року Василь прийняв свій останній бій, виконуючи бойове завдання під час штурмових дій у Донецькій області.
 
Вшануймо Героя.
 
До уваги петиція про присвоєння почесного звання «Герой України» (посмертно) Бачинському Василю Васильовичу.