Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За результатами засідання Вища рада юстиції призначила двох суддів на адміністративні посади та прийняла рішення щодо сімох кандидатів на призначення на посади суддів

25 квітня 2012, 12:16

На засіданні 24 квітня 2012 року Вища рада юстиції за поданням ради суддів загальних судів призначила ОБРЕВКО Ліну Олександрівну на посаду голови Автозаводського районного суду м. Кременчука Полтавської області; БЕРЕЗІНА Андрія  Григоровича – заступником голови Лисичанського міського суду Луганської області.
За результатами розгляду матеріалів щодо призначення кандидатів на посади суддів, Вища рада юстиції прийняла рішення про внесення подань Президентові України про призначення:
ТРОЯНОВОЇ Олени Вікторівни – на посаду судді Донецького окружного адміністративного суду;
СОЛОВЙОВА Кирила Володимировича – на посаду судді господарського суду Херсонської області;
РІМАШЕВСЬКОЇ Олени В’ячеславівни – на посаду судді Краснодонського міськрайонного суду Луганської області;
ЗАВОРОТНОЇ Оксани Леонідівни – на посаду судді Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області;
ДУДІНА Сергія Олександровича – на посаду судді Окружного адміністративного суду Автономної Республіки Крим.
Вища рада юстиції відмовила кандидатові на посаду судді Жданівського міського суду Донецької області ПОПОВИЧУ Ігорю Анатолійовичу та кандидату на посаду судді Індустріального районного суду міста Дніпропетровська САВОНУ Віталію Володимировичу у задоволенні заяв про допуск до повторної співбесіди на засіданні ВРЮ та у внесенні подань Президентові України про призначення на посади суддів. Нагадаємо, що Вища рада юстиції прийняла рішення про відмову у внесенні подань стосовно вказаних кандидатів 13 березня 2012 року.