Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рада суддів адміністративних судів затвердила Положення про формування резерву суддів на заміщення адміністративних посад в адміністративних судах України

23 квітня 2012, 11:34

    20 квітня 2012 року в приміщенні Вищого адміністративного суду України відбулося засідання Ради суддів адміністративних судів. У засіданні взяв участь Голова Вищого адміністративного суду України Ігор Темкіжев.
    Повноважним кворумом, у складі 8 суддів, на засіданні Ради суддів адміністративних судів обговорені та прийняті рішення з таких питань порядку денного:

    щодо заохочення суддів;
    про стан вивчення роботи та надання методичної допомоги;
    про Положення про формування кадрового резерву суддів на заміщення адміністративних посад в адміністративних судах;
    про внесення змін до порядку підготовки документів і розгляду питань стосовно призначення суддів на адміністративні посади в адміністративних судах та звільнення їх з цих посад, затвердженого рішенням Ради суддів адміністративних судів України від 22 жовтня 2010 року за № 55.

    На переконання заступника голови Ради суддів адміністративних судів Любові Гончар, затверджене Положення про формування кадрового резерву суддів на заміщення адміністративних посад в адміністративних судах дасть можливість наповнити резерв висококваліфікованими кандидатами та усунути можливість допущення недоліків при його формуванні.
 

Додатково:
    Ознайомитись із Положенням про Раду суддів адміністративних судів та іншими документами, що регулюють її діяльність, можна на веб-порталі Вищого адміністративного суду України в розділі «Суддівське самоврядування», або перейшовши за посиланням на сайт: http://www.vasu.gov.ua/ua/judicial_council.html?_m=publications&_t=cat&id=129