Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судові охоронці столиці та ГО «Міжнародна Асоціація «Громадянська Ініціатива «Міст» підписали меморандум про співрацю

30 червня 2023, 11:56

Громадська організація «Міжнародна Асоціація «Громадянська Ініціатива «Міст» та територіальне управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області підписали меморандум про співпрацю.

Генеральний директор ГО Юрій Черненко та полковник Служби судової охорони Ігор Коваленко закріпили своїми підписами домовленості про підтримку та надання безоплатної допомоги в експеремнальному проєкті організації діяльності охоронців Феміди столичного регіону.

В рамках наукового дослідження на тему «Впровадження цифрових технологій для оптимізації громадського контролю в управлінні державними програмами в Україні» планується розроблення програмного забезпечення удосконалення безпекової складової захисту судової гілки влади.

Під час підписання меморандуму зі сторони громадської організації «Міжнародна Асоціація «Громадянська Ініціатива «Міст» були присутні директор з міжнародного розвизтку Війолета Мейріте та директор зі зв'язків із бізнесом Павло Ніколаєвич. Зі сторони територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області - начальник сектору інформаційно-аналітичної роботи Юрій Ботвинко.

Сторони домовились про канали комунікації та налагодження зв’язків для реалізації зазначеного проєкту.

Територіальне управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області