Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівництво Служби судової охорони з робочим візитом відвідало Донецьку область

30 червня 2023, 08:12

З робочим візитом 29 червня тимчасовий виконувач обов’язків Голови Служби судової охорони полковник Служби Віктор Мороз разом з тимчасовим виконувачем обов’язків начальника відділу по роботі з персоналом полковником Служби Андрієм Маланієм відвідали Донецьку область.

Зустрічав їх начальник територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області полковник Служби Андрій Єпур. Вони оглянули умови несення служби в судових установах Слов’янська, Краматорська, Дружківки, ознайомилися з безпековою ситуацією в установах, поспілкувалися з головами судів та особовим складом.

Окрім цього, керівники Служби судової охорони привітали співробітників Служби з Днем Конституції України, вручили нагороди, почесні грамоти, чергові та позачергові спеціальні звання.

 «Служба наша відносно молода. Їй тільки 4 роки. Але в ситуації українців – це історичний шлях, який ми разом відважно проходимо. Тому хочеться щиро привітати ваші сім’ї, родини з прийдешнім святом. Бажаю затишку, благополуччя, добробуту, усіляких гараздів, найшвидшої перемоги та настання миру! Залишайтеся такими, якими ви є – відданими патріотами своєї держави та своєї Служби! Бо ті, хто залишився зі Службою у такі скрутні для країни часи, по-справжньому люблять свою роботу», – наголосив Віктор Мороз.

До теплих привітань долучився начальник територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області полковник Служби Андрій Єпур. Окрім цього, він зосередив увагу на нагальних проблемах функціонування Служби на Донеччині. За його словами, є потреба у збільшенні кількості особового складу, бо попереду взяття під охорону судових установ на деокупованих територіях регіону.

Служба судової охорони