Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася робоча зустріч із представником місії МВФ

12 грудня 2014, 10:10

11 грудня 2014 року в приміщенні Державної судової адміністрації України відбулася робоча зустріч Голови Державної судової адміністрації України Зеновія Холоднюка із Старшим експертом з юридичних питань Місії Міжнародного Валютного Фонду Себастіаном Помпе (Sebastiaan Pompe). Також у зустрічі взяли участь начальник управління планово-фінансової діяльності ДСА України Ярослав Покотило, начальник та заступник начальника правового управління Євген Пристрома та Марія Мельникова, заступник начальника управління - начальник відділу судової статистики та діловодства Антоніна Поліщук, працівники сектору міжнародного співробітництва та взаємодії з засобами масової інформації ДСА України.

Голова ДСА України проінформував експерта Місії щодо актуальних проблем судового адміністрування та цілей, які поставила Державна судова адміністрація України для їх ефективного вирішення. Себастіан Помпе поділився інформацією щодо напрямків підтримки МВФ судової реформи та висловив сподівання на ефективне впровадження запропонованих змін.

На завершення зустрічі Старший експерт з юридичних питань Місії Міжнародного Валютного Фонду відзначив продуктивність робочих зустрічей в ДСА України та наголосив на важливості її діяльності у процесах поліпшення фінансового забезпечення судової влади.