Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відеоблог "Один день в суді під час війни". Малинський районний суд Житомирської області

20 червня 2023, 10:28

Пропонуємо до уваги відеосюжет Правничої асоціації "ДОБРОСУД" - "Один день в суді під час війни. Малинський районний суд Житомирської області".

Це відеорозповідь про те, як працював Малинський районний суд Житомирської області, знаходячись в лютому 2022 року всього за 20 км. від ворожих танків та літаків. Працівники суду щиро діляться своїми болючими спогадами про пережитий страх від падіння в центр містечка авіабомби та розповідають, в якому стані було приміщення суду після бомбардування. Обстріли російським ворогом міста Малина розпочалися 6 березня 2022 року та тривали до кінця місяця. В травні 2022 року по Малину вдарили три російські крилаті ракети, кожна атака ворога забирала життя людей та нищила майно мешканців містечка, об'єкти інфраструктури.

З якими складнощами зіштовхнулись працівники Малинського районного суду Житомирської області з перших днів повномасштабної війни, в яких умовах нині працює суд та як вдалось своїми силами відновити його роботу - можете дізнатись переглянувши відеосюжет за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=PRhWbB1pVP4.

Сторінка Правничої асоціації "Добросуд" у Facebook