Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Триває співпраця Національної школи суддів України з із Центром навчання суддів та прокурорів Нідерландів

11 січня 2023, 10:05

10 січня 2023 року виконуюча обов’язки ректора Національної школи суддів України Наталія Шукліна провела зустріч з представниками Центру навчання суддів та прокурорів Нідерландів пані Флор Біерхорст та Доріс Ерхарт. Метою зустрічі було планування продовження співпраці між установами у 2023 році та проведення спільних заходів.

Сторони зустрічі відмітили високий рівень співпраці у 2022 році, зокрема в рамках реалізації заходів Плану навчання для суддів України, здійснюваного під егідою Європейської мережі закладів суддівської освіти (EJTN) та задекларували готовність продовжити проведення спільних заходів у 2023 році.

Установами було досягнуто домовленості щодо підписання найближчим часом Меморандуму про співпрацю між Національною школою суддів України і Центром навчання суддів та прокурорів Нідерландів, проведення кількох спільних вебінарів стосовно гендерно зумовленого насильства у справах про воєнні злочини, стандартів та кращих практик розгляду справ про найтяжчі міжнародні злочини, а також публічної дискусії щодо особливостей розгляду справи MH 17 у суді Нідерландів.

Національна школа суддів України