Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Первомайський міськрайонний суд Харківської області перейшов під захист Служби судової охорони

14 лютого 2022, 10:23

14 лютого 2022 року Служба судової охорони взяла під свій захист Первомайський міськрайонний суд Харківської області.

Ця судова установа стала 33 за ліком об’єктом системи правосуддя Харківщини, де громадський порядок відсьогодні забезпечуватимуть співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Харківській області.

До зони відповідальності Первомайського міськрайонного суду, який розміщується у двох будівлях і вважається однією з найстаріших судових установ області та України (адже датою його створення є 16 вересня 1943 року), входять населені пункти трьох об’єднаних територіальних громад: Первомайської, Олексіївської та Біляївської.

Під час церемонії взяття суду під охорону начальник Територіального управління Служби у Харківській області полковник Служби судової охорони Андрій Марущенко представив колективу суду своїх підлеглих, які забезпечуватимуть охорону й безпеку установи.

Як він зазначив, навіть коли Первомайський міськрайонний суд ще не перебував під охороною Служби, судові охоронці Харківщини не лишалися осторонь і завжди підтримували громадський порядок у цьому суді під час розгляду резонансних судових справ.

– Переконаний, що й надалі наша співпраця буде плідною, а наші співробітники стануть частиною вашого дружнього колективу, – підкреслив полковник Служби судової охорони Андрій Марущенко.

Традиційно, у свій перший день несення служби охоронці Феміди привітали працівниць суду квітами.

Варто додати, що наразі під захистом Служби судової охорони вже перебувають 594 органи та установи судової влади України.

Служба судової охорони